Over ons
DDF Make a Wish III
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape

Over ons

Wij zijn DDF Business Support. Als shared service centre ondersteunen en faciliteren wij met onze dienstverlening de ontwikkeling van onze partners binnen DDF People. Een groot netwerk van startups en gevestigde bedrijven kan al jarenlang dagelijks rekenen op de deskundige ondersteuning. Voor ruim twintig partners nemen wij verschillende bedrijfsprocessen uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op de kerntaken en de ruimte krijgen om de volgende stap te zetten. Zo faciliteren wij groei en stimuleren we ambitie.

Wij geloven in de kracht van synergie. Onze professionals werken vanuit verschillende vakgebieden nauw met elkaar samen om de waarde van de dienstverlening continu naar een hoger niveau te tillen. Zo bundelen wij onze expertises, met als doel klanttevredenheid. Share to grow.

Werken bij DDF Business Support is werken vanuit oprechte betrokkenheid. Onze partners opereren zelfstandig en kenmerken zich elk door een eigen identiteit. Dit neemt niet weg dat zij samenwerken, kennis delen en elkaar de ruimte geven om te ontwikkelen. De onderlinge connectie is sterk door het verbindende vermogen van onze collega's. Als medewerker van DDF Business Support sta je niet alleen, maar word je onderdeel van een groot netwerk van ambitieuze en gedreven professionals die vanuit oprechte interesse iedere dag graag met jou werken.

Bouw mee aan ons kenniscentrum

Met een positief-kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we de kwaliteit van onze service en zijn we continu op zoek naar verbetering van de dienstverlening. En daar kunnen we jouw ondersteuning goed bij gebruiken. Binnen DDF Business Support kom je terecht bij een ondernemende en betrokken groep collega’s die jou voorzien van de juiste begeleiding en je tegelijkertijd de kans bieden om eigen initiatieven te realiseren. Zo bouw je mee aan ons kenniscentrum.

Ontwikkeling en groei

Binnen DDF Business Support geloven wij dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Wij bieden onze collega’s de mogelijkheid om door te groeien en te studeren zonder overeenkomsten. We hebben aandacht voor jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities, zodat jij werkzaamheden kunt oppakken waar je energie van krijgt.

Geloofwaardigheid en toewijding

Een positief-kritische houding en een transparante samenwerking vormen de basis voor de teamgeest binnen onze organisatie. Onze professionals zijn toegewijd, geïnteresseerd in elkaar en betrokken met de groei van onze partners. Bij DDF Business Support werken we vanuit de overtuiging om ons werk oprecht goed te willen doen.

Variatie en uitdaging

Om de ontwikkeling van onze partners te stimuleren zijn we altijd op zoek naar verbetering, vernieuwing en verdieping. Werken voor ruim twintig verschillende partners betekent snel schakelen. De groei van DDF People wordt gedragen door onze collega’s, die met eigen initiatief en motivatie op een inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen.