Partners
Padel Werkis V
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape

Partners

DDF Business Support biedt ondersteuning aan een groot netwerk van samenwerkingspartners door diverse bedrijfsprocessen uit handen te nemen. Wij voorzien ruim twintig partners in advisering en ondersteuning in operationele taken door diensten te standaardiseren en de kwaliteit hiervan te vergroten. Onze partners maken onderdeel uit van DDF People, waar ambitieuze ondernemers uit verschillende sectoren worden gestimuleerd om het verschil te maken. En wij helpen ze daarbij.

Logo werkis vacature

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf onderscheidt zich door te werken vanuit de overtuiging dat zij het werk goed willen doen. Omdat ieder mens het verdient om passend werk te doen.

Qoore logo antraciet

QOORE is specialist in de bemiddeling van hbo- en wo-professionals binnen de industriële sector. De organisatie richt zich voornamelijk op mid-career tot en met executive niveau.

Bureautechniek cyaan

Met een groot netwerk is Bureau Techniek voorloper in de markt voor detacheren en opleiden binnen de techniek. Het bedrijf helpt professionals en zorgt dat zij relevant blijven in een continu veranderende wereld.

Logo wls

#welovesociety staat voor een samenleving waarin we elkaar leren kennen en waarderen op basis van gelijkwaardigheid. Het bedrijf helpt organisaties met sociale veiligheid en welbevinden.

Brainpink 100 K met studio

Brainpink is een marketingstudio waar grootse offline campagnes worden gerealiseerd en waar online eindeloze mogelijkheden zijn. Dé plek waar knotsgekke ideeën en scherpzinnige innovaties samenkomen.

Home of esports logo

Home of esports is specialist in custom-made esports oplossingen. De organisatie biedt custom-made online- en offline events, masterclasses, brand activations, talentmanagement en social responsibility aan.

Meesterenmeester logo op wit

Meester en Meester staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving en helpt particulieren, het bedrijfsleven en de overheid met uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken.

SHAER elearning fc

Shaer e-learning ontwerpt en ontwikkelt (online) leerinterventies voor opdrachtgevers. Dit resulteert in effectieve leerpaden, waarbij kennis op de lange termijn onderhouden en geborgd wordt.

Degave logo

Degave is een subsidieadviesbureau dat bedrijven door heel Nederland helpt bij het waarmaken van hun ambities door hen optimaal gebruik te laten maken van subsidies.

Capitalspring fc

Capital Spring is de specialist voor elk financieel capaciteitsvraagstuk en biedt de diensten detachering en werving en selectie aan. De organisatie helpt financiële talenten om zich optimaal te ontwikkelen.

Hamith briefhoofd

Heroes Are Made In The Heart. Hamith is een topsport agency dat de beste werk- en leefomgeving creëert voor topsporters, om het maximale rendement uit talent te halen.

GRG logo website

Green Resource Group is recruitmentspecialist en richt zich op bedrijven in de agribusiness. De dienstverlening bestaat uit werving- en selectie, detachering en interim management.

Higherskills fc

Higher Skills richt zich op bemiddeling van top interim recruiters binnen overheid, zorg, techniek en IT. Waar de behoefte ook ligt, Higher Skills heeft de recruiter die past bij uw recruitmentvraagstuk.

FC Utrecht Werkt logo

FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat in samenwerking met Bureau Techniek de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht.

CODE DET Alogo ZWARTE TEXT

Code Deta is de recruitmentspecialist binnen de industrie. Door zich enkel te richten op de industrie begrijpt het bedrijf hoe een productie organisatie werkt en hoe afdelingen zich tot elkaar verhouden.

Scheerenveenwerkt fc

Sc Heerenveen Werkt is een erkende intermediair van arbeid en een initiatief voor en door supporters. De organisatie zorgt voor verbinding tussen inwoners van de regio Heerenveen en sponsoren van sc Heerenveen.

Maeglink zwart opbouw

Mæglink legal mediation helpt organisaties bij het oplossen van conflicten die ontstaan op de werkvloer. Het toegankelijke alternatief voor complexe juridische procedures!

Generatie Morgen Logo roze

Generatie Morgen is het People & Culture adviesbureau van de toekomst. Het bedrijf droomt van een wereld waarin alle mensen hun talenten optimaal inzetten binnen de (werk)context waarin zij zich begeven.

Logo

Etran helpt overheden en bedrijven met oplossingen voor functies in de energietransitie. Zo is er in de toekomst geen tekort aan kennis en capaciteit om de klimaatdoelen van Nederland te halen.

LICH Logo

Licht Twee is een bewindvoerderskantoor dat werkt naar aanleiding van de behoeften van de cliënt. Vanuit een persoonlijke aanpak met een zakelijke focus is de cliënt verzekerd van een financieel gezonde toekomst.

Meer weten over onze partners?

Of heb jij een idee of bedrijf waar je in gelooft? DDF People biedt jou de kans om de volgende stap te zetten.