Our labels
Padel Werkis V
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape
footer-shape

Partners

Our labels

DDF People’s ambitious nature has resulted in organizational growth and expansion. Since the founding of Werkis / verder met werk in 2008, DDF People has expanded significantly, adding 11 new companies to the organization.

Logo pzw

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair van arbeid. Het bedrijf ervaart maatschappelijke betrokkenheid met PEC Zwolle en geeft hier praktisch inhoud aan in samenwerking met Werkis / verder met werk.

Logo wls

#welovesociety staat voor een samenleving waarin we elkaar leren kennen en waarderen op basis van gelijkwaardigheid. In Nederland helpt het bedrijf organisaties met sociale veiligheid en welbevinden zowel in de klas als op de werkvloer.

Brainpink 100 K met studio

Brainpink is een marketingstudio waar grootse offline campagnes worden gerealiseerd en waar online eindeloze mogelijkheden zijn. Het brein is dé plek waar knotsgekke ideeën en scherpzinnige innovaties samenkomen.

THRLL Zwart

THRLL werkkleding maakt de combinatie tussen functionaliteit, employer branding en duurzaamheid. De organisatie staat voor exclusieve service en streeft naar 100% klanttevredenheid.

Basetowork fc

Base to Work begeleidt kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt hen een basis voor duurzaam werk. Met intensieve ondersteuning streeft het bedrijf naar een duurzame integratie in de arbeidsmarkt.

HOME Logo

Home of esports is een esports specialist die custom-made esports oplossingen biedt op zowel B2B- als B2C-niveau. De organisatie biedt custom-made online- en offline events, talentmanagement, masterclasses, brand activations en social responsibility aan.

Meesterenmeester logo op wit

Meester en Meester staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving en helpt particulieren, het bedrijfsleven en de overheid met uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken.

SHAER elearning fc

Shaer e-learning ontwerpt en ontwikkelt (online) leerinterventies voor opdrachtgevers. Dit resulteert in effectieve leerpaden, waarbij kennis op de lange termijn onderhouden en geborgd wordt.

Degave logo

“Bona conscientia”, oftewel: goed geweten. Dat is het motto van Degave. Degave is een subsidieadviesbureau dat bedrijven door heel Nederland helpt bij het waarmaken van hun ambities door hen optimaal gebruik te laten maken van subsidies. Als strategisch partner is Degave op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bedrijven en ontzorgt het bedrijven volledig in subsidievraagstukken. Hierdoor kunnen de bedrijven zich volledig focussen op hun bedrijfsvoering in de wetenschap dat ze geen kansen onbenut laten.

Capitalspring fc

Capital Spring is de specialist voor elk financieel capaciteitsvraagstuk en biedt de diensten detachering en werving en selectie aan. Vanuit een persoonlijke aanpak maakt de organisatie de perfecte match tussen mens en organisatie.

Hamith briefhoofd

Heroes Are Made In The Heart. Hamith is een topsport agency dat de beste werk- en leefomgeving creëert voor topsporters, om het maximale rendement uit talent te halen.

GRG logo website

Green Resource Group is recruitmentspecialist en richt zich op bedrijven in de agribusiness en bedrijven met eerste lijnsverwerking van agrarische producten. De dienstverlening bestaat uit werving- en selectie, detachering en interim management.

Higherskills fc

Higher Skills richt zich op bemiddeling van top interim recruiters binnen overheid, zorg, techniek en IT. Higher Skills heeft de Recruiter die past bij uw recruitmentvraagstuk.

FC Utrecht Werkt logo

FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat in samenwerking met Bureau Techniek de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht.

CODE DET Alogo ZWARTE TEXT

Code Deta is de recruitmentspecialist binnen de industrie. Met een focus op MBO+ bemiddelt het bedrijf talent naar de mooiste vaste banen binnen de industrie.

Scheerenveenwerkt fc

Sc Heerenveen Werkt is een erkende intermediair van arbeid vanuit een initiatief voor en door supporters. De organisatie zorgt voor een verbinding tussen inwoners van de omgeving Heerenveen en sponsoren van sc Heerenveen.

Generatie Morgen Logo roze

Generatie Morgen is het People & Culture adviesbureau van de toekomst. Het bedrijf droomt van een wereld waarin alle mensen hun talenten optimaal kunnen inzetten binnen de (werk)context waarin zij zich begeven.

LICH Logo

Licht Twee is een bewindvoerderskantoor dat wil werken naar aanleiding van de wensen en behoeften van de cliënt. Vanuit een persoonlijke aanpak met een zakelijke focus is de cliënt verzekerd van een financieel gezonde toekomst.

Iconics management ondersteunt en creëert de carrières van professionele atleten. "Together, we fulfill a shared ambition to become iconic."

Meer weten over onze partners?

Of heb jij een idee of bedrijf waar je in gelooft? DDF People biedt jou de kans om de volgende stap te zetten.